lørdag den 14. juli 2012

Sidder her med en lille puttepige sovende på armen, der er nu noget hyggeligt over lørdagshygge <3 Vores lille fis er inde i et udviklingsspring og er derfor lettere pylret og vil helst bare ligge hos mor og far, hvilket nogle gange nu altså er meget hyggeligt ;)
Dog er det knapt så sjovt at hun er begyndt at sove frygteligt dårligt om natten, fra at sove en 8 timer i træk så vågner hun allerede efter 4 timer, dødsulten og derfra er hun vågen som minimum en gang i timen og sover bare rigtigt uroligt. Hvilket er ret hård når man er vant til at få sin nattesøvn ;)
Men hun har også brillieret i dag, hun har i et lille stykke tid været i gang med at opdage sin stemme, og skal lige love for at hun i dag VIRKELIG har fundet den! Så hun har givet den gas med skrig, skrål og råben, så der er liv og glade dage her hjemme :p
Derudover præsterede hun også at rulle fra siden og om på maven igen, ja så kan man jo blive andet end stolt! Hun var vist også selv ret tilfreds med sin præstation for hun sendte mig et stort smil ;)
endvidere har hun efterhånden rigtigt godt styr på sine hænder hvilket betyder at mors briller nu er i stor fare ;) Hun elsker nemlig og ligge og undersøge vores ansigter, men brillerne er lidt fede for dem kan man jo rigtigt få fat i!
Hendes næste projekt er tydeligvis at lære og krybe for øj hvor hun prøver ihærdigt, benene kryber der ud af, problemet er de dumme arme der ikke gider følge med, så de ender altid helt inde under maven og godt i vejen og så er det altså at frk. bliver ret så utilfreds hihi.

torsdag den 12. juli 2012

Ja har modtaget klager over manglende opdatering ;) Så her kommer en opdatering.
Carla kom til verden den 17. April kl 18:17 efter en lang og hård fødsel og efter 11 dages forsinkelse.
Dagene på hospitalet var selvfølglig fantastiske i forhold til at få lov og lære Carla at kende. Men også hårde da min blodprocent faldt en del de efterfølgende dage og vi samtidig var så uheldige at skulle tilbringe dagene på en delestue.
Så vi var glade da vi endelig kunne få lov at komme hjem! Vel hjemme slappede både vi og Carla rigtigt godt af.
Hun tog det rigtigt flot at komme hjem og tog det ligeså flot med alle besøgene.
Nu er hun så næsten 3 mdr. og tiden er gået uhyggeligt stærkt! Hvad blev der af den lille nyfødte baby? Carla vejer nu hele 7,1 kilo så er bestemt ingen lilleput! men med dejlige lækre tykke kyssekinder.
Hun har travlt med at komme frem i verden og vil bestemt ikke gå glip af noget!
Hun sover dejligt om natten, ofte tager hun 7-8 timers lur før hun vågner for at spise hvorefter hun sover videre et par timer.
Om dagen er hun en rigtig glad og nysgerrig pige der får rigtigt meget ros af sundhedsplejersken.

Vi har nu været i svømmehallen 2 gange hvilket hun er helt vild med, hun kigger nysgerrigt rundt og plasker med benene. Derfor glæder vi os rigtigt meget til at skulle starte til babysvømning til august!

Det var lige en kort update, da tiden med sådan en lille terrorist går hurtigt så lover jeg ikke at der kommer updates hver dag ;)

lidt billeder:
Lille og nyfødt

Første bad

Arbejder med far på computeren

Hygger i haven

På venindebesøg og har fundet en fiin uro

Hygger med mor efter svømmehallen

hyggesnakker med princessen

hihi